Verzendingen

Discretie staat bij ons voorop. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat alle pakketten netjes en blanco de deur uitgaan. Daarnaast staan wij garant voor snelle leveringen.
Bij We-Shop worden alle standaard bestellingen binnen Nederland met PostNL geleverd. Zo worden alle bestellingen voor 21.00 besteld de volgende dag geleverd.

Het adres wat je bij jouw bestelling hebt doorgegeven als factuuradres is in eerste instantie tegelijk jouw afleveradres. Mocht je toch graag een ander afleveradres willen dan jouw eigen adres, geef dit dan aan bij jouw bestelling. Hiervoor kun je kiezen als je iemand een cadeau wilt sturen, of als je bijvoorbeeld je pakketje wilt laten bezorgen op jouw werkadres. Wil jij liever jouw bestelling op een PostNLservicepunt afgeleverd hebben dan is dit ook geen probleem. Selecteer op de kassapagina jouw gewenste afhaal locatie en zie gelijk welke openingstijden dit postkantoor heeft.

Niet thuis? Geen probleem!
Ben je niet thuis op het moment van bezorging? Geen probleem! Dan wordt standaard geprobeerd het pakket te leveren bij jouw buren. Lukt dit ook niet? Dan laat de bezorger een bericht voor je achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code’. Met deze code kun je op dezelfde dag tot 22:00 uur op MijnPakket aangeven waar jij jouw bestelling bij een tweede poging wilt laten bezorgen.
Je hebt dan de keuze uit één van de volgende opties:
-Bezorging op een andere dag (tot 6 dagen vooruit plannen)
-Bij één van de 2.600 PostNL locaties door heel Nederland. Je haalt jouw zending vanaf 16.00 uur de volgende dag op.

Standaard verzending Nederland (€6,95).
Voor het verzendklaar maken, controleren en het afleveren van de bestelling betaal je een bijdrage per bestelling. Bij iedere bestelling onder de €49,00 wordt een standaard verzendbijdrage van €6,95 doorberekend. Bij iedere bestelling boven de €49,00 is de verzending gratis. Mocht je meerdere bestelling plaatsen op dezelfde dag, dan is het niet mogelijk om deze bestellingen samen te versturen. Voor beide bestellingen worden apart verzendkosten in rekening gebracht. Bij volledige retournering van jouw bestelling ontvang je samen met jouw aankoopbedrag jouw verzendkosten terug. Eventuele kosten voor het retourneren zijn altijd voor rekening van de koper. Zo kun je altijd zorgeloos bestellen zonder eventuele kosten achteraf.

"" was added to wishlist